Program Młody Menedżer – ruszamy już w Poniedziałek 11 Lipca!

Nadszedł czas, aby w poniedziałkowy poranek stanąć twarzą w twarz z 40ką wspaniałych, głodnych wiedzy i ambitnych młodych ludzi z Krakowa i okolic. To wspólnie z nimi podczas naszego programu Młody Menedżer – zarządzanie przyszłością w kampusie Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie podejmiemy się wyzwania jakim jest dobra zabawa i nauka w jednym 🙂 Podczas zajęć nasi bohaterowie zbliżą się do zagadnień ze świata ekonomii i finansów, poznają tajniki marketingu i sprzedaży oraz poznają biznes firmy Bahlsen od kuchni opracowując study case!

Nasi wybitni eksperci i doktorzy uczelni opowiedzą w jaki sposób zarządzać czasem i jak realizować projekty w taki sposób by osiągnąć sukces. Te i wiele innych zagadnień już od Poniedziałku 🙂 Oglądajcie relację na naszym profilu facebookowym!

Dziękujemy naszym partnerom! UEK, Bahlsen Polska, Kredyt Inkaso, KSB, LoveKraków, Gazeta Wyborcza za wsparcie i liczymy na więcej 😉

Do zobaczenia!